Hoe creëer je een binnen tuin in je huidige interieur?

Deel artikel

5 Tips

  1. Positionering en verlichting is alles. Dus als je voor planten kiest, moet je op basis van hun individuele behoeften in gedachten houden waar je ze gaat plaatsen. Weinig licht? Er zijn ook een aantal geweldige nepplanten.
  2. Als het op styling aankomt, draait het allemaal om vallen en opstaan, begin met het groeperen van verschillende planten om te zien wat het beste werkt. Je kan bijvoorbeeld verhoogde plantenbakken gebruiken of planten op meubels zetten om ervoor te zorgen dat ze gezien kunnen worden.
  3. Gebruik natuurlijke texturen om een ​​bohemien gevoel te creëren. Plantenpotten zijn ook een geweldige manier om textuur toe te voegen, er zijn zoveel verschillende vormen, kleuren en materialen om uit te kiezen…
  4. Niet de meest succesvolle plantouder? Kies in plaats daarvan botanische accessoires en kunst aan de muur. Het is fascinerend hoe het verwisselen van kleine dingen een hele ruimte kan veranderen. Probeer het eens!
  5. Blijf tot slot trouw aan je stijl. In plaats van je te laten leiden door de laatste trends, moet je eens stoere, tijdloze stukken kopen, gemengd met vintage of tweedehands spullen. Zo ben je anders dan anderen en dit kan best een heel mooi effect hebben!

Gerelateerd nieuws

Huis interieur
Uitleg

Hoe verberg je eenvoudig spullen in huis?

Woonkamer Investeer allereerst in een dressoir of mediameubel voor je woonkamer, deze bieden zoveel opbergruimte en zien er geweldig uit als middelpunt. Vind je dingen

Woonkamer trends
Trends

3 woonkamer inspiratie trends 2021

1. Duurzame meubels Het integreren van handgemaakte en duurzame stukken in woonruimtes is in 2021 alleen maar populairder geworden. De verwachting is ook dat dit