Huis interieur
  1. Woonkamer

Investeer allereerst in een dressoir of mediameubel voor je woonkamer, deze bieden zoveel opbergruimte en zien er geweldig uit als middelpunt. Vind je dingen een beetje retro? Als kinderspeelgoed je belangrijkste bron van rotzooi is, verstop ze dan in handige koffers, deze ze zijn ruim, stapelbaar en je kunt er zelfs je favoriete planten bovenop neerzetten.

2. Slaapkamers

Dit is waar de magie gebeurt, dus je zult natuurlijk moeten investeren in een aantal even magische opslagoplossingen. Een kledingkast met schuifdeuren is perfect als je weinig ruimte hebt. Een kast verbergt je kleding achter zijn spiegelende voorgevel en heeft zowel hangende als opvouwbare opslagmogelijkheden voor al je benodigdheden. Ook kun je kiezen voor een kast in eiken of essenhout. Combineer deze met een mooi nachtkastje of ladekast.

  1. Hal

De makkelijkste manier om een ​​entree te maken? Bestel een meubel met een zitting, schoenenrek en haken om je jas op aan te hangen. Dit is de perfecte mix om spullen eenvoudig op te hangen of op te bergen. Daarnaast staat zo’n rek ook nog mooi in het huis, het is uniek en heeft een mooie uitstraling. Zo voorkom je rommel in huis!

  1. Badkamer

Minder zichtbare rommel is de sleutel tot het creëren van een zen-ruimte, dus berg je badkamer spullen in stijl op. Een populaire trend zijn opvouwbare dozen die je gemakkelijk kunt verstoppen. Dit zie je steeds meer in badkamers omdat dit erg praktisch is, daarnaast heeft het een luxe uitstraling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *