3 woonkamer inspiratie trends 2021

Deel artikel

1. Duurzame meubels

Het integreren van handgemaakte en duurzame stukken in woonruimtes is in 2021 alleen maar populairder geworden. De verwachting is ook dat dit de komende jaren alleen maar meer zal worden.

Mensen keren terug naar decoratieve en functionele stukken die zijn gemaakt van natuurlijke eb duurzame materialen. Overweeg stukken die zijn gemaakt van materialen zoals gerecycled hout, klei, rijstpapier, steen en andere natuurlijke materialen meer in het huis te verwerken.

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van het leven in 2021 dus het spreekt voor zich dat we helemaal voor deze trend zijn en het daarom ook aanbevelen om te verwerken in je woonkamerlogisch vinden om je woonkamer met dit in gedachten in te richten.

Je woonkamer is je leefruimte, het is een plek waar je je op je gemak, ontspannen en in contact met jezelf en je huis moet voelen. De basis hiervoor zijn hand gemaakte stukken die zijn gemaakt van duurzame materialen.

2. Less is more


Een andere trends voor 2021 is het less is more-concept. Probeer je woonkamer opnieuw in te richten door goed na te denken wat duurzaam is en doelgericht is. Stel jezelf de vraag; Heeft dit item een ​​doel of neemt het gewoon ruimte in beslag? Door doelgericht, functioneel, minimalistisch en duurzaam design in de woonkamer te integreren, wordt je ruimte onmiddellijk gemoderniseerd, waardoor het er nieuw leven in geblazen wordt!

3. Denk aan comfort

Huiskamertrends uit het verleden hebben zoveel nadruk gelegd op moderne stijl die er chic en esthetisch uitzag, maar totaal bezuinigd op het bieden van een comfortabele plek. Is comfort niet de basis van een woonkamer?

Gelukkig luidde 2020 een trend in waar we al jaren van houden: comfort in de woonkamer. We hebben het over zachte, zachte tapijten onder je voeten, banken waar je dagenlang op kunt loungen en stoelen waar je echt in wilt zitten tijdens je sociale bijeenkomsten.

Gooi dat gelakte, schuine, ongemakkelijke meubilair weg en val terug in de comfortabele bank waarvan je hebt gedroomd!

Gerelateerd nieuws

Huis interieur
Uitleg

Hoe verberg je eenvoudig spullen in huis?

Woonkamer Investeer allereerst in een dressoir of mediameubel voor je woonkamer, deze bieden zoveel opbergruimte en zien er geweldig uit als middelpunt. Vind je dingen