Keuken trends 2021

Deel artikel

  1. Metaalstructuren gecombineerd met contrasterende gekleurde oppervlakken

    De eerste keuken voor 2021 zijn metaalstructuren die gecombineerd worden met contrasterende gekleurde oppervlakken. Deze worden bekleed met steen, graniet, marmer met af en toe een houten accent. Vaak wordt de metalen inzet ook gebruikt voor het accent van de afzuigkap, basislijn in planken of kookeilandconstructies en als detail in de verlichtingsinstallatie. In zeldzame gevallen wordt het metaal gebruikt als bekleding voor de hele keukenkast. Als het met stijl wordt gedaan, heeft het een prachtig effect, vooral in meer rustige omgevingen.

  2. Verlicht visueel de bovenste rij keuken kasten

    Met behulp van hangende metalen frames als planken of intern verlichte vitrines geven de moderne ontwerpers visuele ruimtelijkheid aan de bovenste rij kasten. Vaak ontbreekt dit in moderne ontwerpen volledig en bevinden de kasten zich in een kast met één wand voor al het servies en keukengerei. Dit is een van de creatieve manieren om te ontsnappen aan de klassieke en een beetje saaie opstelling van onder en boven lagen keukenkasten. De interne verlichting van de vitrines is niet alleen praktisch, maar creëert ook een luxe uitstraling in de keuken, aanrader dus!

  3. Donkere keukens

    Het nieuwe seizoen van 2020/2021 is op zoek naar een meer modern-klassieke look met gedempte en matte oppervlakken, waar prachtige donkere steen en wijnstokgraniet of marmer een dramatische gelaagdheid en een klein verschil in tinten geven om een ​​donkere verfijning samen te stellen. Dat zeggen veel interieur experts. Omarm het donkere kleurenpalet, combineer het zwarte accent met contrasterende rijke koffiebruine tinten, houtsoorten, grijstinten en je hebt een trendy, warme en gastvrije keukensfeer!

Gerelateerd nieuws

Huis interieur
Uitleg

Hoe verberg je eenvoudig spullen in huis?

Woonkamer Investeer allereerst in een dressoir of mediameubel voor je woonkamer, deze bieden zoveel opbergruimte en zien er geweldig uit als middelpunt. Vind je dingen