5 Manieren om jouw fotocollectie te laten zien

Deel artikel

Heb jij ook zoveel foto’s? Foto’s van je gezin, vakanties, je favoriete huisdier en leuke uitstapjes? Weet jij ook niet wat je met al die foto’s moet, maar vind je het zonde dat ze zomaar ergens in een doos opgeslagen liggen of ergens in een cloud zijn opgeslagen? Doe er dan wat leuks mee! In dit artikel hebben we vijf leuke manieren voor je op een rij gezet om jouw foto’s weer nieuw leven in te blazen. Zo vergeet je die leuke momenten zeker niet!

1: Een foto herinneringen wand creëren

Vaak heb je wel een wand ergens in je woning over. Een wand waar een fotomuur schitterend uit zou komen. Dat kan in de keuken of woonkamer zijn, maar ook in de hal is er vaak wel ruimte voor een fotowand. Zeker in de hal, waar al je visite langskomt, zal deze wand voor veel bekijks zorgen. Een andere geweldige plek voor deze wand is in het toilet. Terwijl jij jouw behoefte doet, kun je even de tijd nemen om terug te gaan naar al die mooie momenten.

2: Een digitaal fotolijstje

Digitale fotolijsten bieden de uitkomst wanneer je veel foto’s hebt en deze eigenlijk allemaal wilt laten zien. Je hoeft enkel je foto’s op een usb of sd-card te zetten en deze in het lijstje plaatsen. Het lijstje speelt nu één voor één alle bestanden af en zo komen alle foto’s voorbij.

3: Collage fotolijsten

Natuurlijk kun je aan de wand een fotolijst hangen, maar helaas zie je dan enkel die ene foto. Het is ook mogelijk om meerdere lijstjes aan de muur te hangen. Maar dat betekent meerdere gaten in de muur en dat kan zonde zijn. Een collage fotolijst kopen kan uitkomst bieden. Je kunt dan namelijk meerdere foto’s inlijsten in één lijst. Zo heb je iets moois aan de muur hangen en kun je toch een deel van je fotocollectie laten zien.

4: Een fotoslinger ophangen

Een fotoslinger is, zoals de naam al doet vermoeden, een slinger met daaraan verschillende foto’s. De slinger kan een mooi decoratief touw zijn, waaraan je met leuke knijpertjes of andere kleine touwtjes de foto’s bevestigd. Je kun het aan een wand hangen van de ene kant van de kamer naar de andere zijde, maar je zou ook een verticale slinger op kunnen hangen. Dat is maar net wat jij leuk vindt.

5: Je foto’s afdrukken op gebruiksvoorwerpen

Tegenwoordig kun je foto’s overal op laten afdrukken. Denk aan een koffiemok, een decoratief kussentje voor in de bank of een muismat. Door verschillende foto’s op voorwerpen af te laten drukken, kom je ze steeds weer tegen en gaan deze foto’s niet zomaar verloren. Ze belanden in ieder geval niet ergens onder in een oude doos of op de harde schijf van je computer.

Gerelateerd nieuws

Huis interieur
Uitleg

Hoe verberg je eenvoudig spullen in huis?

Woonkamer Investeer allereerst in een dressoir of mediameubel voor je woonkamer, deze bieden zoveel opbergruimte en zien er geweldig uit als middelpunt. Vind je dingen